Cyclocross Zaltbommel

Jeugd

Bewegen en enthousiasmeren……. wij laten onze jeugd kosteloos  fietsen tijdens De UiterwaardenCross!

Stimuleren van regionale jeugd om meer te sporten is 1 van de speerpunten van Stichting Cyclocross Zaltbommel. Er zal op zaterdag 20 oktober voor de jongste inwoners van de Bommelerwaard een clinic en een echte wedstrijd georganiseerd worden.

De jeugd van 6 tm 12 jaar uit de Bommelerwaard is van harte welkom mee te doen aan de jeugdwedstrijden tijdens de UiterwaardenCross op zaterdag 20 oktober 2018. Haal je mountainbike, veldritfiets of crossfiets uit de schuur en kom lekker een wedstrijdje rijden tegen je leeftijdsgenoten. Wij zorgen voor een helm, rugnummer en een mooie medaille!

 

12.15 uur        Kinderen van 10-11-12 jaar (5 rondjes van 500 meter)

12.17 uur        Kinderen van 7-8-9 jaar (3 rondjes van 500 meter)

 

MEEDOEN MET DE WEDSTRIJD KAN DOOR HET INSCHRIJFFORMULIER IN TE VULLEN

In de ochtend zijn er clinics die door bekende renners uit de regio gegeven worden om de jongste jeugd te enthousiasmeren voor de wielerport en te motiveren om meer te bewegen. In kleien groepjes maken de kinderen van 6 t/m 12 kennis met de cyclocross sport door middel van leuke oefeningen en handige tips.

KINDEREN KUNNEN OP DEZE LINK VAN SJORS SPORTIEF INSCHRIJVEN VOOR DE GRATIS CLINIC:

https://www.sjorssportief.nl/activiteit/45251/veldrijden-mountainbike

Uiteraard zijn alle kinderen van harte welkom tijdens de UiterwaardenCross om de deelnemers aan te moedigen, vorig jaar is het startschot voor de jeugdwedstrijd gegeven door LARS BOOM..wie gaat het dit jaar doen?