PRAKTISCHE INFORMATIE

PUBLIEK

Trek je laarzen aan en zet je muts op: we gaan veldrijden kijken bij De UiterwaardenCross!
GRATIS TOEGANG BIJ DE UITERWAARDENCROSS

CROSSTENT

Tijdens de UiterwaardenCross zal er bij de CROSSTENT op de parkeerplaats bij het bunkerschip voldoende te beleven zijn voor alle bezoekers uit de Bommelerwaard en andere wielersportliefhebbers uit de wijde omtrek. Naast de vele wedstrijden is er de CROSSTENT waar je al vanaf vroeg in de ochtend de beste wielermuziek kunt horen. Je kunt een echte pul bier drinken of een echte Duitse bratwurst komen eten…. Vanaf de CROSSTENT heb je het beste overzicht over het parcours, je staat bij de wisselzone en je kunt de renners vrijwel het gehele parcours volgen.

FEEST

Vanaf 15.00 UUR is het feest in de CrossTent met optredens van DJ LUKE B, JAcky E en ZANGER KAFKE! De entree is gratis en we nodigen iedereen uit er samen met ons een groot feest van te maken!

BEREIKBAARHEID

Het volledige parcours is gratis toegankelijk en te voet of met de fiets via 3 straten te bereiken:
de Molenwal, Waterstraat en Korte Steigerstraat. Voor auto’s zijn er uiteraard voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan de Beersteeg en in de Kindertuin. Vanaf het treinstation van Zaltbommel is het ongeveer 20 minuten lopen naar de start/finish van De UiterwaardenCross.