Cyclocross Zaltbommel

Informatie voor het Publiek

Trek je laarzen aan en zet je muts op: we gaan veldrijden kijken bij De UiterwaardenCross!

GRATIS TOEGANG BIJ DE UITERWAARDENCROSS

Tijdens de UiterwaardenCross zal er bij de CROSSTENT op de parkeerplaats bij het bunkerschip  voldoende te beleven zijn voor alle bezoekers uit de Bommelerwaard en andere wielersportliefhebbers uit de wijde omtrek. Naast de vele wedstrijden is er de CROSSTENT waar je al vanaf vroeg in de ochtend de beste wielermuziek kunt horen. Je kunt een  echte pul bier drinken of een echte Duitse bratwurst  komen eten…. Vanaf de CROSSTENT heb je het beste overzicht over het parcours, je staat bij de wisselzone en je kunt de renners vrijwel het gehele parcours volgen.

Voor het volledige sportieve programma kun je vinden via onze homepage, onder het kopje programma.

Vanaf 16.00 gaat het echt los in de CROSSTENT waar de deelnemers van de OktoberfestCross dwars doorheen rijden. Onze Deutsche DJ Luuk gooit de grootste Oktoberfesthits over de speakers en het bier kan gedronken worden uit mooie pullen! Onze biertafels (8 personen)  kunnen gereserveerd worden via info@cyclocrosszaltbommel.nl zodat je zeker bent van een mooie plaats! Na de huldiging van de winnaars van de OktoberfestCross voor MTB zal de kleinste DJ van Europa aantreden om deze geweldige dag af te sluiten: DJ TIMMIE TIROL

DRESSCODE: OKTOBERFEST

      

BEREIKBAARHEID

Het volledige parcours is gratis toegankelijk en te voet of met de fiets via 3 straten te bereiken: de Molenwal, Waterstraat en Korte Steigerstraat. Voor auto’s zijn er uiteraard voldoende parkeerplaatsen beschikbaar aan de Beersteeg en in de Kindertuin. Vanaf het treinstation van Zaltbommel is het ongeveer 20 minuten lopen naar de start/finish van De UiterwaardenCross.